Rosenvængets Selskabslokaler

Catering ─ Høng, Kalundborg & Slagelse

Catering af høj kvalitet

Ønsker I lækker og hjemmelavet mad til fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet? Så er catering fra Rosenvængets Selskabslokaler en fornuftig løsning.

Vi kokkerer kvalitetsmad lavet på de bedste råvarer og leverer til alle slags arrangementer. Har I specifikke ønsker, skræddersyer vi naturligvis gerne menuen for jer. Det er vores klare målsætning at indfri jeres forventninger, uanset om I mangler hjælp til arrangementet i Høng, Kalundborg, Slagelse eller andetsteds. Med mange års erfaring tilbyder vi en fleksibel service, hvor god behandling og lettilgængelig catering er garanteret.

Hos Rosenvængets Selskabslokaler er alsidig madlavning et nøgleord, hvor såvel traditionelle som nye kreative retter kan leveres til fordelagtige priser. Vi tager altid højde for årstiden og sørger for, at maden og arrangementet stemmer overens.

Hvad end I mangler hjælp med catering til barnedåben eller julefrokosten, kan I derfor trygt overlade maden til os. I samarbejde med jer finder vi den rette catering efter jeres behov.

Kontakt os og hør mere om vores catering

Du er velkommen til at kontakte os på mail, per telefon eller ved at komme forbi vores adresse for en personlig snak om dine muligheder hos os. Vi er behjælpelige til både store og små arrangementer – både i huset i vores flotte selskabslokaler eller hvis du ønsker mad ud af huset.

Anmeldelser 

Per Holst Andersen
Per Holst Andersen
16/06/2023
Hyggelig sted at være til fest
Bente Høst Andersen
Bente Høst Andersen
31/05/2023
Hyggelige lokaler og venligt personale :)
Mai-Britt Esager Askgaard
Mai-Britt Esager Askgaard
11/04/2023
Det var rigtig hyggeligt og dejlig mad som altid
Kim Holtz
Kim Holtz
10/04/2023
Som sædvanligt meget lækkert.
Rita Christensen
Rita Christensen
04/03/2023
Det er et sted hvor de laver en dejlig lagkage med flødeskum, og desuden laver de nogle super gode burger nå der holdes møder om aftenen, samtideg holdes der rigtig mange selskaber der, og alt er til UG , et besøg..... eller fest så vær i god tid ellers får du ikke plads 🇩🇰🇩🇰😘🍷🍺
Helle Zeuch Rasmussen
Helle Zeuch Rasmussen
07/01/2023
Rigtig god mad
Ib Berntsen
Ib Berntsen
30/11/2022
Gratis pølsevogn til YouSee arrangement
Kirsten Hansen
Kirsten Hansen
21/11/2022
Fik en rigtig god aften med fantastisk god mad