Rosenvængets Selskabslokaler
Selskaber i huset
Min 25 personer.
Forret:
rejer, asparges, snittet iceberg, rød dressing.
maskeret med sauceverte, pyntet med rejer og asparges dertil flutes.
høns i asparges (3 stk pr. Cou)
servert med lun spinatcreme.
hummerhaler rejer og krabbekød vendt i let dressing serveres med flutes.
anrettet med fennikel og brød.
med soltørret tomat, røræg og flutes.
Stegeretter:
Med sprød svær, rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler, flæskestegssauce og gelefyldte æbler.
serveret med årstidens grøntsager, hvide kartofler og skysauce eller stegt som vildt hertil waldorfsalat, ristede svampe, baconsvøbte bønner, brunede og hvide kartofler og skysauce.
serveret med peberrodssalat, frisk agurkesalat, glaserede perleløg, gulerødder,bønner, kartofler og kraftig oksestegssauce.
med ærter, skysauce, kartoffel, agurksalat og dreng.
serveret med årstidens grøntsager, mild pebersauce råstegte kartofler med paprika.
serveret med spinatbombe, smørsauteret cherrytomater, minimajs, hasselbach kartoffel og svampesauce.
Fyldt tomat, indbagte løgringe, årtidens grønsager, små smørstegte kartofler og rødvinsauce.
serveret med tyttebærfyldt æble, broccoli med mandelsmør, waldorfsalat, baconsvøbte dadler, smørristet kartofler og vildt-flødesauce.
Dessert:
Romfromage lagt på makronbund m. hinbærpuré, hjemmebagte vandbakkelser.
På kiksebund med bær.
specialiteter med hjemmebagte kager og is.
med salat af årstidens frugter rørt is.
serveres med skovbær og rørt is.
med friskfrugt serveret med cremefraiche med vaniliekorn.
vælg bl.a imellem citron, appelsin, hindbær, mokka, ymer og kærnemælk.
Natmad:
Vælg mellem: klar- kartoffel- asparges- tomatsuppe.
med Hjemmelavet kartoffelsalat og groft rugbrød.
purløg, tomat og groft rugbrød.
3 slags, lun leverpostej, diverse garniture og groft rugbrød
med hjemmelavet hjemmelavet tun-, hønse-, skinke-, og skaldyrsalat
røde- grill pølser med brød og tilbehør.