Rosenvængets Selskabslokaler

Selskaber i huset

Min 25 personer.

Forret:

Rejecocktail
80,-

rejer, asparges, snittet iceberg, rød dressing.

Kold dampet rødspættefillet
80,-

maskeret med sauceverte, pyntet med rejer og asparges dertil flutes.

Tarteletter
80,-

høns i asparges (3 stk pr. Cou) 

Ferskrøget laks
85,-

servert med lun spinatcreme. 

Vendt skaldyrssalat
85,-

hummerhaler rejer og krabbekød vendt i let dressing serveres med flutes.

Varmrøget citus laks
85,-

anrettet med fennikel og brød.

Dyre kølle
85,-

med soltørret tomat, røræg og flutes.

Stegeretter:

Gammelsags svinekam
160,-

Med sprød svær, rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler, flæskestegssauce og gelefyldte æbler. 

Mør kalvesteg
200,-

serveret med årstidens grøntsager, hvide kartofler og skysauce eller stegt som vildt hertil waldorfsalat, ristede svampe, baconsvøbte bønner, brunede og hvide kartofler og skysauce. 

Oksesteg med krølfedt
200,-

serveret med peberrodssalat, frisk agurkesalat, glaserede perleløg, gulerødder,bønner, kartofler og kraftig oksestegssauce. 

Kalvewienersnitzel
190,-

med ærter, skysauce, kartoffel, agurksalat og dreng

Helstegt mør oksefilet
210,-

serveret med årstidens grøntsager, mild pebersauce råstegte kartofler med paprika. 

Helstegt mør kalvefilet
210,-

serveret med spinatbombe, smørsauteret cherrytomater, minimajs, hasselbach kartoffel og svampesauce. 

Mør oksemørbrad
Spørg

Fyldt tomat, indbagte løgringe, årtidens grønsager, små smørstegte kartofler og rødvinsauce. 

Helstegt kronhjortfilet
260,-

serveret med tyttebærfyldt æble, broccoli med mandelsmør, waldorfsalat, baconsvøbte dadler, smørristet kartofler og vildt-flødesauce. 

Dessert:

Rubinsteiner kage
70,-

Romfromage lagt på makronbund m. hinbærpuré, hjemmebagte vandbakkelser. 

Hjemmelavet hvid chokoladeis
70,-

På kiksebund med bær. 

Desserttallerken med udvalgte
80,-

specialiteter med hjemmebagte kager og is. 

Fyldt melon
80,-

med salat af årstidens frugter rørt is.

Hjemmebagt nøddetærte
70,-

serveres med skovbær og rørt is.

Hjemmelavet frugttærte
70,-

med friskfrugt serveret med cremefraiche med vaniliekorn. 

Fromage
70,-

vælg bl.a imellem citron, appelsin, hindbær, mokka, ymer og kærnemælk.

Natmad:

Suppe
70,-

Vælg mellem: klar- kartoffel- asparges- tomatsuppe. 

Lune hjemmelavet frikadeller
70,-

med Hjemmelavet kartoffelsalat og groft rugbrød. 

Æggekage med sprød bacon,
70,-

purløg, tomat og groft rugbrød.

Slagterens hjemmelavet pålæg
75,-

3 slags, lun leverpostej, diverse garniture og groft rugbrød

Crossainter
70,-

med hjemmelavet hjemmelavet tun-, hønse-, skinke-, og skaldyrsalat 

Hot dog bar
70,-

røde- grill pølser med brød og tilbehør.

Anmeldelser