Rosenvængets Selskabslokaler

Selskabslokaler – Høng, Kalundborg og Slagelse

Selskabslokaler til ethvert arrangement

Søger du de rette omgivelser for brylluppet, fødselsdagen eller firmaarrangementet? Så tilbyder Rosenvængets Selskabslokaler lækre og rummelige lokaler. Vi er behjælpelige ved enhver lejlighed og er naturligvis fleksible i forhold til jeres behov. Store som små danner vores lokaler en indbydende atmosfære, når I skal fejre konfirmationen eller blot holde en hyggelig aften for venner eller familie.

Hos Rosenvængets Selskabslokaler er den klare målsætning at danne grundlaget for et fantastisk arrangement. Med mange års erfaring tilbyder vi en komplet service, der omhandler både leje af lokaler, mad og betjening. Mangler du inspiration, kommer vi gerne med gode idéer til f.eks. anretningen af maden og arrangering af borde og stole.

Du er derfor dækket godt ind, når du som arrangør skal indfri gæsternes forventninger til mad og omgivelser.

Det første skridt

Vi imødekommer de fleste ønsker, hvad angår både traditionelle og mere specielle forespørgsler. Er du i tvivl, om vi kan huse dit arrangement, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, når du mangler de rette omgivelser på Vestsjælland, i nærheden af Høng eller Kalundborg.

Søger du en professionel og troværdig samarbejdspartner, ser vi frem til at høre fra dig. Vi sørger også for den lækreste mad til din fest eller arrangement, hvis du i stedet ønsker catering eller mad ud af huset.

Anmeldelser 

Per Holst Andersen
Per Holst Andersen
16/06/2023
Hyggelig sted at være til fest
Bente Høst Andersen
Bente Høst Andersen
31/05/2023
Hyggelige lokaler og venligt personale :)
Mai-Britt Esager Askgaard
Mai-Britt Esager Askgaard
11/04/2023
Det var rigtig hyggeligt og dejlig mad som altid
Kim Holtz
Kim Holtz
10/04/2023
Som sædvanligt meget lækkert.
Rita Christensen
Rita Christensen
04/03/2023
Det er et sted hvor de laver en dejlig lagkage med flødeskum, og desuden laver de nogle super gode burger nå der holdes møder om aftenen, samtideg holdes der rigtig mange selskaber der, og alt er til UG , et besøg..... eller fest så vær i god tid ellers får du ikke plads 🇩🇰🇩🇰😘🍷🍺
Helle Zeuch Rasmussen
Helle Zeuch Rasmussen
07/01/2023
Rigtig god mad
Ib Berntsen
Ib Berntsen
30/11/2022
Gratis pølsevogn til YouSee arrangement
Kirsten Hansen
Kirsten Hansen
21/11/2022
Fik en rigtig god aften med fantastisk god mad