Rosenvængets Selskabslokaler

Helaftensarrangement

Helaftensarrangement 1

Velkomstdrink:

  • Rosenvængets drinks

Forretter:

  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Bagt spinatroulade med røget laks, flødeost og flûtes.
  • Tunmousse anrettet med salat urtedressing og flûtes.
  • Ferskrøget laks serveret på salat, dekoreret med ørredrogn og spinatcreme.
  • Skaldyrsalat med rejer, krebsehaler, melon vendt i let dressing dertil salat og flutes.

Stegeretter:

  • Gammeldags mør kalvesteg stegt som vildt, baconsvøbte bønner, brunede kartofler, waldorfsalat, kartofler og vildtskysauce. Eller serveret med årstidens friske grøntsager, kartofler og skysauce.
  • Mør, velhængt oksesteg med krølfedt, serveret med peberodsalat, frisk agurksalat, tyttebær, glaseret perleløg, bønner, gulerødder, kartofler og oksestegssauce.
  • Kalveryg serveret med ratatouille af aubergine, løg, tomat, squash i mild hvidløgsolie, smørsauteret kartofler og kalveskysauce.
  • Velhængt rosastegt oksehøjreb, serveret med stegte rodfrugter, små kartofler og rødvinsauce.

Desserter:

  • Hjemmelavet hvid chokoladeis på kiksbund med råsyltet bær.
  • Rubinsteiner kage med walesboller.
  • ½ melon fyldt med frisk frugtsalat med rørt vanilleis.
  • Ispyramide, fragilté med vanilleis og sorbet lagt i lag anrettet på hindbær puré.

Vine:

  • Husets vine ad libitum incl. dessertvin.

Kaffe:

  • Kaffe med Jette og Anna’s hjemmebagte småkager.

Natmad:

  • Klar- eller aspargessuppe med flûtes.
  • Slagterens hjemmelavet pålæg og lun grovpostej, rugbrød samt nybagte boller

Pris pr. person: 630,-

Tillæg :
Lille fri bar : Øl, sodavand, mokai og vin: 200,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, sodavand, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 275,- kr pr couvert.

Helaftensarrangement 2

Velkomstdrink:

  • Peach Canei.

Forretter:

  • Varmrøget citrus laks med marineret fennikel anrettet på salat med dressing og brød.

Buffet:

  • Helstegt oksefilet.
  • Mørbradbøffer i flødesvampe sauce.
  • Kyllingebryst svøbt med spegeskinke fyldt med soltørret tomat og ost.
  • Årtidens salater, 3 forskellige slags.
  • Smørsauteret kartofler
  • Rødvin sauce.

Dessert:

  • Tallerken med hjemmebagt nøddemazarintærte, is og frugt.
  • dessert buffet med 6 hjemmelavet desserter (tillæg på 40,- kr pr person)

Vine:

  • Husets vine ad libitum incl. dessertvin.

Kaffe:

  • Kaffe med chokolade.

Natmad:

  • Pålægsfade og lun leverpostej, groft rugbrød og nybagte grovboller.

Pris pr. person: 675,-

Tillæg :
Lille fri bar : Øl, sodavand, mokai og vin: 200,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, sodavand, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 275,- kr pr couvert.

Helaftensarrangement 3

Velkomstdrink:

  • Asti

Forretter:

  • Tapas tallerken med bla. sereno skine, baconsvøbt dadel med ost. serveret på sprød salat, dressing og brød.
  • Varmrøget Laks med citrus marineret fennikel på pluksalat, dressing samt hjemmebagt brød.
  • Røget dyrekølle med soltørret tomat, røræg anrettet på salatleje dertil brød.

Stegeretter:

  • Helstegt oksemørbrad, det bedste stykke af oksen, timiankartofler og torvets friske grøntsager og sauce bordelaise.
  • Krondyrsfilet, tyttebærfyldt æble, broccoli med mandelsmør, waldorfsalat, baconsvøbte dadler, pom. rissolles, god skysauce med mild smag af enebær.
  • Mør kalvefilet, stegt efter eget ønske, årtidens kartoffel, svampeflødesauce tilsmagt med portvin, serveres med grønsagsragout.

Desserter:

  • Nøddekurv a la Rosenvænget, fyldt med kugler af is, pyntet med frugt.
  • Hjemmelavet hvid chokolade is med marineret skovbær, pistaciekerner og sorbet.
  • Dessertbuffet med 6 hjemmelavet desserter (tillæg på 40,- kr. pr. person)

Vine:

  • Husets vine ad libitum incl. Dessertvin.

Kaffe:

  • Kaffe med Jette og Annas hjemmelavet Sarah Bernart. (små chokolade på bund)

Natmad:

  • Crosianter med forskellige fyld med hjemmelavet salater
  • Lune frikadeller med kold kartoffelsalat

Pris pr. person: 725,-

Tillæg :
Lille fri bar : Øl, sodavand, mokai og vin: 200,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, sodavand, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 275,- kr pr couvert.

Anmeldelser