Rosenvængets Selskabslokaler
Helaftensarrangement
Helaftensarrangement 1
Velkomstdrink:
- Rosenvængets drinks
Forretter:
- Tarteletter med høns i asparges.
- Bagt spinatroulade med røget laks, flødeost og flûtes.
- Tunmousse anrettet med salat urtedressing og flûtes.
- Ferskrøget laks serveret på salat, dekoreret med ørredrogn og spinatcreme.
- Skaldyrsalat med rejer, krebsehaler, melon vendt i let dressing dertil salat og flutes.
Stegeretter:
- Gammeldags mør kalvesteg stegt som vildt, baconsvøbte bønner, brunede kartofler, waldorfsalat, kartofler og vildtskysauce. Eller serveret med årstidens friske grøntsager, kartofler og skysauce.
- Mør, velhængt oksesteg med krølfedt, serveret med peberodsalat, frisk agurksalat, tyttebær, glaseret perleløg, bønner, gulerødder, kartofler og oksestegssauce.
- Kalveryg serveret med ratatouille af aubergine, løg, tomat, squash i mild hvidløgsolie, smørsauteret kartofler og kalveskysauce.
- Velhængt rosastegt oksehøjreb, serveret med stegte rodfrugter, små kartofler og rødvinsauce.
Desserter:
- Hjemmelavet hvid chokoladeis på kiksbund med råsyltet bær.
- Rubinsteiner kage med walesboller.
- ½ melon fyldt med frisk frugtsalat med rørt vanilleis.
- Ispyramide, fragilté med vanilleis og sorbet lagt i lag anrettet på hindbær puré.
Vine:
- Husets vine ad libitum incl. dessertvin.
Kaffe:
- Kaffe med Jette og Anna’s hjemmebagte småkager.
Natmad:
- Klar- eller aspargessuppe med flûtes.
- Slagterens hjemmelavet pålæg og lun grovpostej, rugbrød samt nybagte boller
Pris pr. person: 630,-
Tillæg :
Lille fri bar : Øl, sodavand, mokai og vin: 200,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, sodavand, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 275,- kr pr couvert.
Helaftensarrangement 2
Velkomstdrink:
- Peach Canei.
Forretter:
- Varmrøget citrus laks med marineret fennikel anrettet på salat med dressing og brød.
Buffet:
- Helstegt oksefilet.
- Mørbradbøffer i flødesvampe sauce.
- Kyllingebryst svøbt med spegeskinke fyldt med soltørret tomat og ost.
- Årtidens salater, 3 forskellige slags.
- Smørsauteret kartofler
- Rødvin sauce.
Dessert:
- Tallerken med hjemmebagt nøddemazarintærte, is og frugt.
- dessert buffet med 6 hjemmelavet desserter (tillæg på 40,- kr pr person)
Vine:
- Husets vine ad libitum incl. dessertvin.
Kaffe:
- Kaffe med chokolade.
Natmad:
- Pålægsfade og lun leverpostej, groft rugbrød og nybagte grovboller.
Pris pr. person: 675,-
Tillæg :
Lille fri bar : Øl, sodavand, mokai og vin: 200,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, sodavand, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 275,- kr pr couvert.
Helaftensarrangement 3
Velkomstdrink:
- Asti
Forretter:
- Tapas tallerken med bla. sereno skine, baconsvøbt dadel med ost. serveret på sprød salat, dressing og brød.
- Varmrøget Laks med citrus marineret fennikel på pluksalat, dressing samt hjemmebagt brød.
- Røget dyrekølle med soltørret tomat, røræg anrettet på salatleje dertil brød.
Stegeretter:
- Helstegt oksemørbrad, det bedste stykke af oksen, timiankartofler og torvets friske grøntsager og sauce bordelaise.
- Krondyrsfilet, tyttebærfyldt æble, broccoli med mandelsmør, waldorfsalat, baconsvøbte dadler, pom. rissolles, god skysauce med mild smag af enebær.
- Mør kalvefilet, stegt efter eget ønske, årtidens kartoffel, svampeflødesauce tilsmagt med portvin, serveres med grønsagsragout.
Desserter:
- Nøddekurv a la Rosenvænget, fyldt med kugler af is, pyntet med frugt.
- Hjemmelavet hvid chokolade is med marineret skovbær, pistaciekerner og sorbet.
- Dessertbuffet med 6 hjemmelavet desserter (tillæg på 40,- kr. pr. person)
Vine:
- Husets vine ad libitum incl. Dessertvin.
Kaffe:
- Kaffe med Jette og Annas hjemmelavet Sarah Bernart. (små chokolade på bund)
Natmad:
- Crosianter med forskellige fyld med hjemmelavet salater
- Lune frikadeller med kold kartoffelsalat
Pris pr. person: 725,-
Tillæg :
Lille fri bar : Øl, sodavand, mokai og vin: 200,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, sodavand, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 275,- kr pr couvert.