Rosenvængets Selskabslokaler
Diner transportable
Min 10 personer.
Forretter
rejer, asparges, snittet iceberg, rød dressing.
maskeret med sauceverte, pyntet med rejer og asparges dertil flutes.
høns i asparges (3 stk pr. Cou)
servert med lun spinatcreme og flutes.
hummerhaler, rejer og krabbekød vendt i let dressing serveres med flutes.
Med soltørret tomat, røræg og flutes
Med citrusmarineret fennikel og brød.
Stegeretter
Med sprød svær, rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler, flæskestegssauce og gelefyldte æbler.
Serveret med årtidens grøntsager, skysauce, kogte kartofler eller smørsauteret kartofler
Eller stegt som vildt hertil waldorfsalat, ristede svampe, baconsvøbte bønnervildtskysauce, kogte kartofler eller smørsauteret kartofler.
serveret med peberrodssalat, frisk agurkesalat, glaserede perleløg, gulerødder,bønner, kartofler og kraftig oksestegssauce.
Med ærter, skysauce, brasede kartoffel, agurksalat og dreng.
serveret med årstidens grøntsager, mild pebersauce råstegte kartofler med paprika.
Helstegt mør oksefilet med smørdampet grønsager, Helstegt mør oksefilet med smørdampet grønsager.
serveret med spinatbombe, smørsauteret cherrytomater, minimajs, hasselbach kartoffel og svampesauce.
Fyldt tomat, indbagte løgringe, årtidens grønsager, små smørstegte kartofler og rødvinsauce.
serveret med tyttebærfyldt æble, broccoli med mandelsmør, waldorfsalat, baconsvøbte dadler, smørristet kartofler og vildt-flødesauce.
Desserter
Romfromage lagt på makronbund m. hinbærpuré, hjemmebagte vandbakkelser.
På kiksebund med bær.
specialiteter med hjemmebagte kager og is.
Med salat af årstidens frugter, rørt is tilsmagt med drambuie.
Serveres med brombærkompot og vanilleis.
med friskfrugt serveret med cremefraiche med vaniliekorn.
vælg bl.a imellem citron, appelsin, hindbær, mokka, ymer og kærnemælk.
Natmad
Vælg mellem: klar- kartoffel- asparges- tomatsuppe.
med Hjemmelavet kartoffelsalat og groft rugbrød.
purløg, tomat og groft rugbrød.
3 slags, lun leverpostej, diverse garniture og groft rugbrød
med hjemmelavet hjemmelavet tun-, hønse-, skinke-, og skaldyrsalat
røde- grill pølser med brød og tilbehør.