Rosenvængets Selskabslokaler

Diner transportable

Min 10 personer.

Forretter

Rejecocktail
55,-

rejer, asparges, snittet iceberg, rød dressing.

Kold dampet rødspættefillet
55,-

maskeret med sauceverte, pyntet med rejer og asparges dertil flutes.

Tarteletter
55,-

høns i asparges (3 stk pr. Cou) 

Ferskrøget laks
60,-

servert med lun spinatcreme og flutes. 

Vendt skaldyrssalat
60,-

hummerhaler, rejer og krabbekød vendt i let dressing serveres med flutes.

Røget dyrekølle
60,-

Med soltørret tomat, røræg og flutes

Varmrøget Laks
60,-

Med citrusmarineret fennikel og brød.

Stegeretter

Gammelsags svinekam
140,-

Med sprød svær, rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler, flæskestegssauce og gelefyldte æbler. 

Gammeldags mør kalvesteg
160,-

Serveret med årtidens grøntsager, skysauce, kogte kartofler eller smørsauteret kartofler
Eller stegt som vildt hertil waldorfsalat, ristede svampe, baconsvøbte bønnervildtskysauce, kogte kartofler eller smørsauteret kartofler.

Oksesteg med krølfedt
160,-

serveret med peberrodssalat, frisk agurkesalat, glaserede perleløg, gulerødder,bønner, kartofler og kraftig oksestegssauce. 

Kalvewienersnitzel
140,-

Med ærter, skysauce, brasede kartoffel, agurksalat og dreng.

Helstegt mør oksefilet
160,-

serveret med årstidens grøntsager, mild pebersauce råstegte kartofler med paprika. 

Helstegt mør oksefilet
160,-

Helstegt mør oksefilet med smørdampet grønsager, Helstegt mør oksefilet med smørdampet grønsager.

Helstegt mør kalvefilet
160,-

serveret med spinatbombe, smørsauteret cherrytomater, minimajs, hasselbach kartoffel og svampesauce. 

Oksemørbrad
Spørg

Fyldt tomat, indbagte løgringe, årtidens grønsager, små smørstegte kartofler og rødvinsauce.

Helstegt kronhjortfilet
220,-

serveret med tyttebærfyldt æble, broccoli med mandelsmør, waldorfsalat, baconsvøbte dadler, smørristet kartofler og vildt-flødesauce. 

Desserter

Rubinsteiner kage
50,-

Romfromage lagt på makronbund m. hinbærpuré, hjemmebagte vandbakkelser. 

Hjemmelavet hvid chokoladeis
50,-

På kiksebund med bær. 

Desserttallerken med udvalgte
60,-

specialiteter med hjemmebagte kager og is. 

Fyldt melon
55,-

Med salat af årstidens frugter, rørt is tilsmagt med drambuie.

Hjemmebagt nøddetærte
50,-

Serveres med brombærkompot og vanilleis.

Hjemmelavet frugttærte
50,-

med friskfrugt serveret med cremefraiche med vaniliekorn. 

Fromage
50,-

vælg bl.a imellem citron, appelsin, hindbær, mokka, ymer og kærnemælk.

Natmad

Suppe
40,-

Vælg mellem: klar- kartoffel- asparges- tomatsuppe. 

Lune hjemmelavet frikadeller
45,-

med Hjemmelavet kartoffelsalat og groft rugbrød. 

Æggekage med sprød bacon,
50,-

purløg, tomat og groft rugbrød.

Slagterens hjemmelavet pålæg
50,-

3 slags, lun leverpostej, diverse garniture og groft rugbrød

Crossainter
50,-

med hjemmelavet hjemmelavet tun-, hønse-, skinke-, og skaldyrsalat 

Hot dog bar
50,-

røde- grill pølser med brød og tilbehør.

Anmeldelser