Rosenvængets Selskabslokaler

Mad ud af huset i Slagelse, Kalundborg og Høng

Den lette løsning til dit næste arrangement

Overvejer I at bestille mad ud af huset til jeres næste arrangement? Så er Rosenvængets Selskabslokaler den rigtige løsning. Med et bredt udvalg af retter i høj kvalitet, tilbyder vi madlavning til fordelagtige priser. Vi er fleksible i forhold til jeres ønsker, ligesom levering af maden altid sker rettidigt og lettilgængeligt, i og omkring Høng, Slagelse og Kalundborg.

Mad ud af huset – Skræddersyet til dit arrangement

Hos Rosenvængets Selskabslokaler er dialogen mellem os og jer vigtig. Når I bestiller mad ud af huset, kan I forvente løsninger, der er skræddersyet til jeres arrangement. Vi pakker naturligvis maden forsvarligt og giver de nødvendige informationer, hvad angår både håndtering og tilberedning af retterne.

Levering af mad til enhver lejlighed

Vi leverer til enhver lejlighed, fra den hyggelige sammenkomst til det store bryllup og sørger for, at I ikke skal investere tid og kræfter i madlavningen. Dette giver jer de bedste forudsætninger for en god aften.

Et bredt udvalg af mad ud af huset

Hos Rosenvængets Selskabslokaler leverer vi mange forskellige menuer. Det er muligt at vælge mellem flere buffeter, sammensætte jeres egen menuer eller teste vores kokke med lækre ønsker. Al maden er lavet af professionelle kokke, og I kan forvente flotte anretninger, selv om I bestiller mad ud af huset.

Grundlaget for en vellykket reception, sommerfest eller fødselsdag er meget ofte maden, og det er vores klare målsætning at indfri jeres og gæsternes forventninger. Hvad end I bestiller varmt eller koldt, stort eller småt, kan I trygt overlade madlavningen til Rosenvængets Selskabslokaler og bestille mad ud af huset eller catering.

Skal i holde festen ude af huset?

Overvejer I at holde festen ude af huset, har vi flotte, rummelige selskabslokaler til din rådighed. Vores hold af professionelle medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at planlægge og gennemføre det bedste arrangement.

Mad til din næste begivenhed – Kontakt Rosenvængets Selskabslokaler

Kontakt Rosenvængets Selskabslokaler i dag på tlf.: 58 85 32 11 eller send en mail til rvsl@mail.dk i dag, så hjælper vi dig med at planlægge det perfekte arrangement med mad ud af huset.

Anmeldelser 

Per Holst Andersen
Per Holst Andersen
16/06/2023
Hyggelig sted at være til fest
Bente Høst Andersen
Bente Høst Andersen
31/05/2023
Hyggelige lokaler og venligt personale :)
Mai-Britt Esager Askgaard
Mai-Britt Esager Askgaard
11/04/2023
Det var rigtig hyggeligt og dejlig mad som altid
Kim Holtz
Kim Holtz
10/04/2023
Som sædvanligt meget lækkert.
Rita Christensen
Rita Christensen
04/03/2023
Det er et sted hvor de laver en dejlig lagkage med flødeskum, og desuden laver de nogle super gode burger nå der holdes møder om aftenen, samtideg holdes der rigtig mange selskaber der, og alt er til UG , et besøg..... eller fest så vær i god tid ellers får du ikke plads 🇩🇰🇩🇰😘🍷🍺
Helle Zeuch Rasmussen
Helle Zeuch Rasmussen
07/01/2023
Rigtig god mad
Ib Berntsen
Ib Berntsen
30/11/2022
Gratis pølsevogn til YouSee arrangement
Kirsten Hansen
Kirsten Hansen
21/11/2022
Fik en rigtig god aften med fantastisk god mad