Forretter | |
---|---|
- Rejecocktail Rejer, asparges, snittet iceberg, rød dressing. |
55,- |
- Kold dampet rødspættefilet Maskeret med sauce verte, pyntet med rejer asparges og flutes. |
55,- |
- Tarteletter Høns i asparges. (3 stk pr. Couverter) |
55,- |
- Ferskrøget laks Serveret med lun spinatcreme og flutes |
60,- |
- Vendt Skaldyrssalat Hummerhaler, rejer og krabbekød vendt i let dressing serveres med flutes. |
60,- |
- Røget dyrekølle Med soltørret tomat, røræg og flutes |
60,- |
- Varmrøget Laks Med citrusmarineret fennikel og brød. |
60,- |
Stegeretter | |
---|---|
- Gammeldags svinekam Med sprød svær, rødkål, svesker, brunede/hvide kartofler, flæskestegssauce og gelefyldte æbler. |
140,- |
- Gammeldags mør kalvesteg Serveret med årtidens grøntsager, skysauce, kogte kartofler eller smørsauteret kartofler Eller stegt som vildt hertil waldorfsalat, ristede svampe, baconsvøbte bønnervildtskysauce, kogte kartofler eller smørsauteret kartofler. |
160,- |
- Oksesteg med krølfedt Serveret med peberrodssalat, frisk agurksalat, glaserede perleløg, gulerødder, kartofler og kraftig oksestegssauce. |
160,- |
- Kalvewienerschnitzel Med ærter, skysauce, brasede kartoffel, agurksalat og dreng. |
140,- |
- Helstegt oksefilet Serveret med årstidens grøntsager, mild pebersauce råstegte kartofler med paprika. |
160,- |
- Helstegt oksefilet Helstegt mør oksefilet med smørdampet grønsager, Helstegt mør oksefilet med smørdampet grønsager. |
160,- |
- Helstegt kalvefilet Serveret med spinatbombe, smørsauteret cherrytomat minimajs, hasselbachkartoffel og svampesauce. |
160,- |
- Oksemørbrad Fyldt tomat, indbagte løgringe, årtidens grønsager, små smørstegte kartofler og rødvinsauce. |
Spørg |
- Helstegt kronhjortefilet Serveret med tyttebærfyldt æble, broccoli med mandelsmør, waldorfsalat, baconsvøbte dadler, smørristet kartofler og vildt- flødesauce. |
220,- |
Desserter | |
---|---|
- Rubinsteiner kage Romfromage lagt på makronbund m. hindbærpuré, hjemmebagte vandbakkelser. |
50,- |
- Hjemmelavet hvid chokoladeis På kiksebund med bær. |
50,- |
- Desserttallerken med udvalgte specialliteter med hjemmebagte kager og is. |
60,- |
- Fyldt melon Med salat af årstidens frugter, rørt is tilsmagt med drambuie. |
55,- |
- Hjemmebagt nøddetærte Serveres med brombærkompot og vanilleis. |
50,- |
- Hjemmebagt frugttærte Med frisk frugt, serveres med cremefraiche og vanilliekorn. |
50,- |
- Fromage Vælg bl.a imellem citron, appelsin, hindbær, mokka, ymer og kærnemælk. |
50,- |
Natmad | |
---|---|
- Suppe Vælg mellem: Klar, karry, asparges eller tomatsuppe. |
40,- |
- Lune hjemmelavet frikadeller Med let kartoffelsalat og groft rugbrød. |
45,- |
- Æggekage med sprød bacon Purløg, tomat, og groft brød. |
50,- |
- Slagterens hjemmelavet pålæg 3 slags, lun grovpostej, diverse garniture og groft rugbrød. |
50,- |
- Crossainter Fyld selv med tun-, hønse-, skinke-, skaldyrssalat |
50,- |
- Pølsebar Røde-, grill pølser med pølsebrød og tilbehør. |
50,- |
Min 10 personer.
Læs også: