Rosenvængets Selskabslokaler | Buffet, catering, mad ud af huset, selskabslokaler Høng, Kalundborg & Slagelse

Catering ─ Høng, Kalundborg & Slagelse

Catering af høj kvalitet

Ønsker I lækker og hjemmelavet mad til fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet? Så er catering fra Rosenvængets Selskabslokaler en fornuftig løsning.

Vi kokkerer kvalitetsmad lavet på de bedste råvarer og leverer til alle slags arrangementer. Har I specifikke ønsker, skræddersyer vi naturligvis gerne menuen for jer. Det er vores klare målsætning at indfri jeres forventninger, uanset om I mangler hjælp til arrangementet i Høng, Kalundborg, Slagelse eller andetsteds. Med mange års erfaring tilbyder vi en fleksibel service, hvor god behandling og lettilgængelig catering er garanteret.

Hos Rosenvængets Selskabslokaler er alsidig madlavning et nøgleord, hvor såvel traditionelle som nye kreative retter kan leveres til fordelagtige priser. Vi tager altid højde for årstiden og sørger for, at maden og arrangementet stemmer overens.

Hvad end I mangler hjælp med catering til barnedåben eller julefrokosten, kan I derfor trygt overlade maden til os. I samarbejde med jer finder vi den rette catering efter jeres behov.

Kontakt os og hør mere om vores catering

Du er velkommen til at kontakte os på mail, per telefon eller ved at komme forbi vores adresse for en personlig snak om dine muligheder hos os. Vi er behjælpelige til både store og små arrangementer – både i huset i vores flotte selskabslokaler eller hvis du ønsker mad ud af huset.

Catering i Høng, Kalundborg & Slagelse