Rosenvængets Selskabslokaler

Helaftensarrangement

Helaftensarrangement 1

Velkomstdrink:

  • Rosenvængets drinks

Forretter:

  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Bagt spinatroulade med røget laks, flødeost og flûtes.
  • Tunmousse anrettet med salat urtedressing og flûtes.
  • Ferskrøget laks serveret på salat, dekoreret med ørredrogn og spinatcreme.
  • Skaldyrsalat med rejer, krebsehaler, melon vendt i let dressing dertil salat og flutes.

Stegeretter:

  • Gammeldags mør kalvesteg stegt som vildt, baconsvøbte bønner, brunede kartofler, waldorfsalat, kartofler og vildtskysauce. Eller serveret med årstidens friske grøntsager, kartofler og skysauce.
  • Mør, velhængt oksesteg med krølfedt, serveret med peberodsalat, frisk agurksalat, tyttebær, glaseret perleløg, bønner, gulerødder, kartofler og oksestegssauce.
  • Kalveryg serveret med ratatouille af aubergine, løg, tomat, squash i mild hvidløgsolie, smørsauteret kartofler og kalveskysauce.
  • Velhængt rosastegt oksehøjreb, serveret med stegte rodfrugter, små kartofler og rødvinsauce.

Desserter:

  • Hjemmelavet hvid chokoladeis på kiksbund med råsyltet bær.
  • Rubinsteiner kage med walesboller.
  • ½ melon fyldt med frisk frugtsalat med rørt vanilleis.
  • Ispyramide, fragilté med vanilleis og sorbet lagt i lag anrettet på hindbær puré.

Vine:

  • Husets vine ad libitum incl. dessertvin.

Kaffe:

  • Kaffe med Jette og Anna’s hjemmebagte småkager.

Natmad:

  • Klar- eller aspargessuppe med flûtes.
  • Slagterens hjemmelavet pålæg og lun grovpostej, rugbrød samt nybagte boller

Pris pr. person: 625,-

Tillæg :
Lille fri bar : Øl, sodavand, mokai og vin: 200,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, sodavand, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 275,- kr pr couvert.

Helaftensarrangement 2

Velkomstdrink:

  • Peach Canei.

Forretter:

  • Varmrøget citrus laks med marineret fennikel anrettet på salat med dressing og brød.

Buffet:

  • Helstegt oksefilet.
  • Mørbradbøffer i flødesvampe sauce.
  • Kyllingebryst svøbt med spegeskinke fyldt med soltørret tomat og ost.
  • Årtidens salater, 3 forskellige slags.
  • Smørsauteret kartofler
  • Rødvin sauce.

Dessert:

  • Tallerken med hjemmebagt nøddemazarintærte, is og frugt.
  • dessert buffet med 6 hjemmelavet desserter (tillæg på 40,- kr pr person)

Vine:

  • Husets vine ad libitum incl. dessertvin.

Kaffe:

  • Kaffe med chokolade.

Natmad:

  • Pålægsfade og lun leverpostej, groft rugbrød og nybagte grovboller.

Pris pr. person: 675,-

Tillæg :
Lille fri bar : Øl, sodavand, mokai og vin: 200,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, sodavand, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 275,- kr pr couvert.

Helaftensarrangement 3

Velkomstdrink:

  • Asti

Forretter:

  • Tapas tallerken med bla. sereno skine, baconsvøbt dadel med ost. serveret på sprød salat, dressing og brød.
  • Varmrøget Laks med citrus marineret fennikel på pluksalat, dressing samt hjemmebagt brød.
  • Røget dyrekølle med soltørret tomat, røræg anrettet på salatleje dertil brød.

Stegeretter:

  • Helstegt oksemørbrad, det bedste stykke af oksen, timiankartofler og torvets friske grøntsager og sauce bordelaise.
  • Krondyrsfilet, tyttebærfyldt æble, broccoli med mandelsmør, waldorfsalat, baconsvøbte dadler, pom. rissolles, god skysauce med mild smag af enebær.
  • Mør kalvefilet, stegt efter eget ønske, årtidens kartoffel, svampeflødesauce tilsmagt med portvin, serveres med grønsagsragout.

Desserter:

  • Nøddekurv a la Rosenvænget, fyldt med kugler af is, pyntet med frugt.
  • Hjemmelavet hvid chokolade is med marineret skovbær, pistaciekerner og sorbet.
  • Dessertbuffet med 6 hjemmelavet desserter (tillæg på 40,- kr. pr. person)

Vine:

  • Husets vine ad libitum incl. Dessertvin.

Kaffe:

  • Kaffe med Jette og Annas hjemmelavet Sarah Bernart. (små chokolade på bund)

Natmad:

  • Crosianter med forskellige fyld med hjemmelavet salater
  • Lune frikadeller med kold kartoffelsalat

Pris pr. person: 725,-

Tillæg :
Lille fri bar : Øl, sodavand, mokai og vin: 200,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, sodavand, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 275,- kr pr couvert.

Anmeldelser 

Per Holst Andersen
Per Holst Andersen
16/06/2023
Hyggelig sted at være til fest
Bente Høst Andersen
Bente Høst Andersen
31/05/2023
Hyggelige lokaler og venligt personale 🙂
Mai-Britt Esager Askgaard
Mai-Britt Esager Askgaard
11/04/2023
Det var rigtig hyggeligt og dejlig mad som altid
Kim Holtz
Kim Holtz
10/04/2023
Som sædvanligt meget lækkert.
Rita Christensen
Rita Christensen
04/03/2023
Det er et sted hvor de laver en dejlig lagkage med flødeskum, og desuden laver de nogle super gode burger nå der holdes møder om aftenen, samtideg holdes der rigtig mange selskaber der, og alt er til UG , et besøg..... eller fest så vær i god tid ellers får du ikke plads 🇩🇰🇩🇰😘🍷🍺
Helle Zeuch Rasmussen
Helle Zeuch Rasmussen
07/01/2023
Rigtig god mad
Ib Berntsen
Ib Berntsen
30/11/2022
Gratis pølsevogn til YouSee arrangement
Kirsten Hansen
Kirsten Hansen
21/11/2022
Fik en rigtig god aften med fantastisk god mad