Velkomstdrink:
Forretter:
- Tarteletter med høns i asparges.
- Bagt spinatroulade med røget laks, flødeost og flûtes.
- Tunmousse anrettet med salat urtedressing og flûtes.
- Ferskrøget laks serveret på salat, dekoreret med ørredrogn og spinatcreme.
- Skaldyrsalat med rejer, krebsehaler, melon vendt i let dressing dertil salat og flutes.
Stegeretter:
- Gammeldags mør kalvesteg stegt som vildt, baconsvøbte bønner, brunede kartofler, waldorfsalat, kartofler og vildtskysauce. Eller serveret med årstidens friske grøntsager, kartofler og skysauce.
- Mør, velhængt oksesteg med krølfedt, serveret med peberodsalat, frisk agurksalat, tyttebær, glaseret perleløg, bønner, gulerødder, kartofler og oksestegssauce.
- Kalveryg serveret med ratatouille af aubergine, løg, tomat, squash i mild hvidløgsolie, smørsauteret kartofler og kalveskysauce.
- Velhængt rosastegt oksehøjreb, serveret med stegte rodfrugter, små kartofler og rødvinsauce.
Desserter:
- Hjemmelavet hvid chokoladeis på kiksbund med råsyltet bær.
- Rubinsteiner kage med walesboller.
- ½ melon fyldt med frisk frugtsalat med rørt vanilleis.
- Ispyramide, fragilté med vanilleis og sorbet lagt i lag anrettet på hindbær puré.
Vine:
- Husets vine ad libitum incl. dessertvin.
Kaffe:
- Kaffe med Jette og Anna's hjemmebagte småkager.
Natmad:
- Klar- eller aspargessuppe med flûtes.
- Slagterens hjemmelavet pålæg og lun grovpostej, rugbrød samt nybagte boller
Pris pr. person: 610,-
Tillæg : Lille fri bar : Øl, sodavand, mokai og vin: 200,- kr pr couvert. Stor fri bar : Øl, sodavand, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 275,- kr pr couvert.
|