Buffet, Catering, Mad ud af huset, Selskabslokaler Høng, Kalundborg, Slagelse

Helaftensarrangement

Helaftenlogo

Helaftensarrangement 1

Velkomstdrink:

  • Rosenvængets drinks

Forretter:

  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Bagt spinatroulade med røget laks, flødeost og flûtes.
  • Tunmousse anrettet med salat urtedressing og flûtes. 
  • Ferskrøget laks serveret på salat, dekoreret med ørredrogn og spinatcreme.
  • Skaldyrsalat med rejer, krebsehaler, melon vendt i let dressing dertil salat og flutes.

Stegeretter:

  • Gammeldags mør kalvesteg stegt som vildt, baconsvøbte bønner, brunede kartofler, waldorfsalat, kartofler og vildtskysauce. Eller serveret med årstidens friske grøntsager, kartofler og skysauce.
  • Mør, velhængt oksesteg med krølfedt, serveret med peberodsalat, frisk agurksalat, tyttebær, glaseret perleløg, bønner, gulerødder, kartofler og oksestegssauce.
  • Kalveryg serveret med ratatouille af aubergine, løg, tomat, squash i mild hvidløgsolie, smørsauteret kartofler og kalveskysauce.
  • Velhængt rosastegt oksehøjreb, serveret med stegte rodfrugter, små kartofler og rødvinsauce.


Desserter:

  • Hjemmelavet hvid chokoladeis på kiksbund med råsyltet bær. 
  • Rubinsteiner kage med walesboller.
  • Dessert tallerken med udvalg af hjemmebagt kage og is dertil frugt. 
  • ½ melon fyldt med frisk frugtsalat med rørt vanilleis.
  • Ispyramide, fragilté med vanilleis og sorbet lagt i lag anrettet på hindbær puré.

Vine:

  • Husets vine ad libitum incl. dessertvin.

Kaffe:

  • Kaffe med Jette og Anna's hjemmebagte småkager.

Natmad:

  • Klar- eller aspargessuppe med flûtes. 
  • Slagterens hjemmelavet pålæg og lun grovpostej, rugbrød samt nybagte boller

 

Pris pr. person: 550,-

 

Tillæg :
Lille fri bar : Øl, spec. øl, sodavand, sluchice, mokai og vin: 150,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, spec øl, sodavand, sluchice, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 200,- kr pr couvert.

Helaftensarrangement 2

Velkomstdrink:

  • Peach Canei.

Forretter:

  • Varmrøget citrus laks med marineret fennikel anrettet på salat med dressing og brød.

Buffet:

  • Helstegt oksefilet.
  • Mørbradbøffer i flødesvampe sauce.
  • Kyllingebryst svøbt med spegeskinke fyldt med soltørret tomat og ost.
  • Årtidens salater, 3 forskellige slags.
  • Smørsauteret kartofler
  • Rødvin sauce.

Dessert:

  • Tallerken med hjemmebagt nøddemazarintærte, is og frugt.

Vine:

  • Husets vine ad libitum incl. dessertvin.

Kaffe:

  • Kaffe med hjemmebagte småkager.

Natmad:

  • Pålægsfade og lun leverpostej, groft rugbrød og nybagte grovboller.

 

Pris pr. person: 575,-

 

Tillæg :
Lille fri bar : Øl, spec. øl, sodavand, sluchice, mokai og vin: 150,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, spec øl, sodavand, sluchice, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 200,- kr pr couvert.

Helaftensarrangement 3

Velkomstdrink:

  • Asti

Forretter:

  • Tapas tallerken med bla. sereno skine, baconsvøbt dadel med ost. serveret på sprød salat, dressing og brød. 
  • Varmrøget Laks med citrus marineret fennikel på pluksalat, dressing samt hjemmebagt brød.
  • Røget dyrekølle med soltørret tomat, røræg anrettet på salatleje dertil brød. 

Stegeretter:

  • Helstegt oksemørbrad, det bedste stykke af oksen, timiankartofler og torvets friske grøntsager og sauce bordelaise.
  • Krondyrsfilet, tyttebærfyldt æble, broccoli med mandelsmør, waldorfsalat, baconsvøbte dadler, pom. rissolles, god skysauce med mild smag af enebær.
  • Mør kalvefilet, stegt efter eget ønske, butterdejsindbagt kartofel, svampeflødesauce tilsmagt med portvin, serveres med grønsagsragout.

Desserter:

  • Nøddekurv a la Rosenvænget, fyldt med kugler af is, pyntet med frugt.
  • Hjemmelavet hvid chokolade is med marineret skovbær, pistaciekerner og sorbet.
  • Dessertsymphoni med hjemmelavet specialiteter og pyntet med tropiske frugter.

Vine:

  • Husets vine ad libitum incl. Dessertvin.

Kaffe:

  • Kaffe med Jette og Annas hjemmelavet Sarah Bernart. (små chokolade på bund) 

Natmad:

  • Crosianter med forskellige fyld med hjemmelavet salater
  • Kraftig Ungarsk gullasch suppe med hjemmebagt brød.

 

Pris pr. person: 575,-

 

Tillæg :
Lille fri bar : Øl, spec. øl, sodavand, sluchice, mokai og vin: 150,- kr pr couvert.
Stor fri bar : Øl, spec øl, sodavand, sluchice, mokai, vin, stærk spiritus og cognac/bailey: 200,- kr pr couvert.