Rosenvængets Selskabslokaler | Buffet, catering, mad ud af huset, selskabslokaler Høng, Kalundborg & Slagelse

Selskabslokaler | Høng, Kalundborg og Slagelse

Selskabslokaler til ethvert arrangement

Søger du de rette omgivelser for brylluppet, fødselsdagen eller firmaarrangementet? Så tilbyder Rosenvængets Selskabslokaler lækre og rummelige lokaler. Vi er behjælpelige ved enhver lejlighed og er naturligvis fleksible i forhold til jeres behov. Store som små danner vores lokaler en indbydende atmosfære, når I skal fejre konfirmationen eller blot holde en hyggelig aften for venner eller familie.

Hos Rosenvængets Selskabslokaler er den klare målsætning at danne grundlaget for et fantastisk arrangement. Med mange års erfaring tilbyder vi en komplet service, der omhandler både leje af lokaler, mad og betjening. Mangler du inspiration, kommer vi gerne med gode idéer til f.eks. anretningen af maden og arrangering af borde og stole.

Du er derfor dækket godt ind, når du som arrangør skal indfri gæsternes forventninger til mad og omgivelser.

 

Det første skridt

Vi imødekommer de fleste ønsker, hvad angår både traditionelle og mere specielle forespørgsler. Er du i tvivl, om vi kan huse dit arrangement, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, når du mangler de rette omgivelser på Vestsjælland, i nærheden af Høng eller Kalundborg.

Søger du en professionel og troværdig samarbejdspartner, ser vi frem til at høre fra dig. Vi sørger også for den lækreste mad til din fest eller arrangement, hvis du i stedet ønsker catering eller mad ud af huset.

 

Selskabslokaler i Høng, Kalundborg & Slagelse