Rosenvængets Selskabslokaler | Buffet, catering, mad ud af huset, selskabslokaler Høng, Kalundborg & Slagelse

Take Away

 

Take Away Weekend menu

Forret : 

Ricotta ost på brød, med tørret figner, timian og honning.
Tunmousse på ciabatta flutes med rejer og dild.
Laks med blomme chutney og ristet kerner på brød.

Hovedret : Oksefilet med jordbærsalat, ristet svampe, timian kartofler og rødvinsauce.

Dessert : Rabarber -Mousse på citronmazarin tærte.

Gælder Fredag d. 7. maj, lørdag d. 8 maj, fredag d. 14 maj & lørdag d. 15 maj

Min. 2 personer.

Afhentes mellem kl 14.00-15.00.

Betales ved afhentning Dankort, Mobil Pay eller kontant.

Afhent, lun og anret selv hjemme.

Pris pr person 250,- kr.

 

 
Take Away Buffet

Lakseroulade bagt med spinat og fyldt med flødeost.
Skaldyrssalat vendt i let dressing med melon.
Helstegt Oksemørbrad med rødvinsauce.
Kyllingebryst med Spegeskinke og flødeost.
Mørdbradbøf med flødechampignonsauce.
Smørristet kartoffel.
Fennikel-mango spidskål salat.
Forårssalat med blomkål.
Bulgur salat.
Hjemmebagt nøddemazarin tærte med vanille is.

 

Forretten anrettes i portionsglas.

Min 12 personer.

Afhent selv.

Pris pr person 275. -kr.