Velkomstdrink
Forret:
-
Rejecocktail 70,- rejer, asparges, snittet iceberg, rød dressing.
-
Kold dampet rødspættefillet 70,- maskeret med sauceverte, pyntet med rejer og asparges dertil flutes.
-
Tarteletter 70,- høns i asparges (3 stk pr. Cou)
-
Ferskrøget laks 75,- servert med lun spinatcreme.
-
Vendt skaldyrssalat 75,- hummerhaler rejer og krabbekød vendt i let dressing serveres med flutes.
-
Varmrøget citus laks 75,- anrettet med fennikel og brød.
-
Dyre kølle 75,- med soltørret tomat, røræg og flutes
Stegeretter:
-
Gammelsags svinekam 180,- Med sprød svær, rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler, flæskestegssauce og gelefyldte æbler.
-
Mør kalvesteg 170,- serveret med årstidens grøntsager, hvide kartofler og skysauce eller stegt som vildt hertil waldorfsalat, ristede svampe, baconsvøbte bønner, brunede og hvide kartofler og skysauce.
-
Oksesteg med krølfedt 180,- serveret med peberrodssalat, frisk agurkesalat, glaserede perleløg, gulerødder,bønner, kartofler og kraftig oksestegssauce.
-
Kalvewienersnitzel 170,- med ærter, skysauce, kartoffel, agurksalat og dreng.
-
Helstegt mør oksefilet 190,- serveret med årstidens grøntsager, mild pebersauce råstegte kartofler med paprika.
-
Helstegt mør kalvefilet 190,- serveret med spinatbombe, smørsauteret cherrytomater, minimajs, hasselbach kartoffel og svampesauce.
-
Mør oksemørbrad Spørg
-
Fyldt tomat, indbagte løgringe, årtidens grønsager, små smørstegte kartofler og rødvinsauce.
-
Helstegt kronhjortfilet 250,- serveret med tyttebærfyldt æble, broccoli med mandelsmør, waldorfsalat, baconsvøbte dadler, smørristet kartofler og vildt-flødesauce.
Dessert:
-
Rubinsteiner kage 60,- Romfromage lagt på makronbund m. hinbærpuré, hjemmebagte vandbakkelser.
-
Hjemmelavet hvid chokoladeis 60,- På kiksebund med bær.
-
Desserttallerken med udvalgte 70,- specialiteter med hjemmebagte kager og is.
-
Fyldt melon 70,- med salat af årstidens frugter rørt is.
-
Hjemmebagt nøddetærte 55,- serveres med skovbær og rørt is.
-
Hjemmelavet frugttærte 60,- med friskfrugt serveret med cremefraiche med vaniliekorn.
-
Fromage 60,- vælg bl.a imellem citron, appelsin, hindbær, mokka, ymer og kærnemælk.
Natmad:
-
Suppe 60,- Vælg mellem: klar- kartoffel- asparges- tomatsuppe.
-
Lune hjemmelavet frikadeller 60,- med Hjemmelavet kartoffelsalat og groft rugbrød.
-
Æggekage med sprød bacon, 60,- purløg, tomat og groft rugbrød.
-
Slagterens hjemmelavet pålæg 65,- 3 slags, lun leverpostej, diverse garniture og groft rugbrød
-
Crossainter 60,- med hjemmelavet hjemmelavet tun-, hønse-, skinke-, og skaldyrsalat
-
Hot dog bar 60,- røde- grill pølser med brød og tilbehør.
Min 25 personer.
|