Rosenvængets Selskabslokaler | Buffet, catering, mad ud af huset, selskabslokaler Høng, Kalundborg & Slagelse

Selskaber i huset

Selskaber i huset

Velkomstdrink

Forret:

  • Rejecocktail                                                                                                                                                                      70,-
    rejer, asparges, snittet iceberg, rød dressing. 

  • Kold dampet rødspættefillet                                                                                                                                      70,-
    maskeret med sauceverte, pyntet med rejer og asparges dertil flutes

  • Tarteletter                                                                                                                                                                         70,-
    høns i asparges (3 stk pr. Cou) 

  • Ferskrøget laks                                                                                                                                                                 75,-
    servert med lun spinatcreme. 

  • Vendt skaldyrssalat                                                                                                                                                         75,-
    hummerhaler rejer og krabbekød vendt i let dressing serveres med flutes. 

  • Varmrøget citus laks                                                                                                                                                       75,-
    anrettet med fennikel og brød. 

  • Dyre kølle                                                                                                                                                                       75,-
    med soltørret tomat, røræg og flutes

Stegeretter:

  • Gammelsags svinekam                                                                                                                                                  180,-
    Med sprød svær, rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler, flæskestegssauce og gelefyldte æbler. 

  • Mør kalvesteg                                                                                                                                                                   170,-
    serveret med årstidens grøntsager, hvide kartofler og skysauce eller stegt som vildt hertil waldorfsalat, ristede svampe, baconsvøbte bønner, brunede og hvide kartofler og skysauce. 

  • Oksesteg med krølfedt                                                                                                                                                180,-
    serveret med peberrodssalat, frisk agurkesalat, glaserede perleløg, gulerødder,bønner, kartofler og kraftig oksestegssauce. 

  • Kalvewienersnitzel                                                                                                                                                           170,-
    med ærter, skysauce, kartoffel, agurksalat og dreng

  • Helstegt mør oksefilet                                                                                                                                                 190,-
    serveret med årstidens grøntsager, mild pebersauce råstegte kartofler med paprika. 

  • Helstegt mør kalvefilet                                                                                                                                                190,-
    serveret med spinatbombe, smørsauteret cherrytomater, minimajs, hasselbach kartoffel og svampesauce. 

  • Mør oksemørbrad                                                                                                                                                            Spørg

  • Fyldt tomat, indbagte løgringe, årtidens grønsager, små smørstegte kartofler og rødvinsauce. 

  • Helstegt kronhjortfilet                                                                                                                                                 250,-
    serveret med tyttebærfyldt æble, broccoli med mandelsmør, waldorfsalat, baconsvøbte dadler, smørristet kartofler og vildt-flødesauce. 

Dessert:

  • Rubinsteiner kage                                                                                                                                                             60,-
    Romfromage lagt på makronbund m.
    hinbærpuré, hjemmebagte vandbakkelser. 

  • Hjemmelavet hvid chokoladeis                                                                                                                                   60,-
    På kiksebund med bær. 

  • Desserttallerken med udvalgte                                                                                                                                   70,-
    specialiteter med hjemmebagte kager og is. 

  • Fyldt melon                                                                                                                                                                          70,-
    med salat af årstidens frugter rørt is. 

  • Hjemmebagt nøddetærte                                                                                                                                               55,-
    serveres med skovbær og rørt is. 

  • Hjemmelavet frugttærte                                                                                                                                                60,-
    med friskfrugt serveret med cremefraiche med vaniliekorn. 

  • Fromage                                                                                                                                                                               60,-
    vælg bl.a imellem citron, appelsin, hindbær,
    mokka, ymer og kærnemælk.

Natmad:

  • Suppe                                                                                                                                                                                    60,-
    Vælg mellem: klar- kartoffel- asparges- tomatsuppe. 

  • Lune hjemmelavet frikadeller                                                                                                                                      60,-
    med Hjemmelavet kartoffelsalat og groft rugbrød. 

  • Æggekage med sprød bacon,                                                                                                                                       60,-
    purløg, tomat og groft rugbrød. 

  • Slagterens hjemmelavet pålæg                                                                                                                                   65,-
    3 slags, lun leverpostej, diverse garniture og groft rugbrød 

  • Crossainter                                                                                                                                                                         60,-
    med hjemmelavet hjemmelavet tun-, hønse-, skinke-, og skaldyrsalat 

  • Hot dog bar                                                                                                                                                                          60,-
    røde- grill pølser med brød og tilbehør.

Min 25 personer.