Vinter Buffet
- Lakserilettemed dildsyltet agurk med dressing og flutes.
- Sprængt mør Okse culotte.
- Svinemedaljon med svampepude svøbt med spegeskinke.
- Röstikartoffel med kartoffelmos og skysauce.
- Vinterkål salat med bagte gulerødder og ristet sesam.
- Rødbede Tazikki vendt i yoghurt med kaffe.
- Solbærmousse på nøddebund med chokolade ganache.
Pris pr. person 250,- kr ud af huset.
min 10 personer afhentet. Her kan du læse alt om mad ud af huset.
Pris pr. person 400,- kr i huset.
min 25 personer.
|
Forårsbuffet
- Lakserillette med rødløg, Tunmousse på salat, dressing og flutes begge (Foretten serveres i portionsglas)
- Mør Oksefilet m pesto. Honning marineret Svinefilet.
- Forår-salat med parmaskinke, feta og granatæble.
- Tomat-fersken i dild-flødedressing. Børstet kartofler stegt i smør med citronpeber. Oksesky sauce. Gode madbrød.
- Hjemmelavet Marcel Gateau kage (chokoladekage) pyntet med bær
Pris pr. person 250,- kr ud af huset.
Pris pr. person i huset 375,-
Minimum 10 personer ud af huset excl levering.
Minimum 25 personer i huset
Tlf 58853211.
rvsl@mail.dk
|