Rosenvængets Selskabslokaler | Buffet, catering, mad ud af huset, selskabslokaler Høng, Kalundborg & Slagelse

Nytårs menu 2020/2021

 

Nytårsmenu 2020+2021

Rimmet Hellefisk med rødbedepesto og rugbrødschips

 

 Varmrøget citrus laks med syltet rødløg og flutes.

 

 

Helstegt oksemørbrad.

Ristet svampe.

Bagt kartoffel/selleri-mos.

Nytårssalat med grønkål,  saltede mandler, eddamanebønner og marineret tranebær.

Sauce Bordelaise.

 

Brombær mousse på nødde fragilébund med chokolade ganache og karamelkugler.

Pris pr person 300,- kr

Minimum  2 personer,

Menuen skal afhentes mellem

13.30 – 15.30.

Vi modtager Kontanter, Dankort og MobilPay

Betales ved afhentning.

 

Bestilles senest tirsdag d. 22. December.

Forbeholdt udsolgt.

 

 

Sidste ændring af antal/annulleringer er d. 23. december.

 

VIN MENU NR. 1 TIL NYTÅRS MENUEN

 

Dronningensnytårstale: Stellar Sparkling Sydafrika. 99,00Kr. 

2 fl. Hvidvin: River Retreat  = 79,00Kr  = 158,00Kr.

3 fl. Rødvin: Lenotti Ripasso  Le Crosare  = 297,00Kr.    

1 fl. Dessertvin: Brown Brothers Late Harvest 99,00Kr.

1 fl. Kransekage vin: Fidora Spumante demi sec 119,00Kr.

 

I alt 772,00Kr. Vin til 8 personer sælges for 750,00Kr.  95,00Kr pr. person

 

VIN MENU NR. 2 TIL NYTÅRS MENUEN

 

Dronningensnytårstale: Louis Bouillot Cremant brut 159,00Kr.

2 fl. Hvidvin: Chablis Laroche = 300,00Kr.

3 fl. Rødvin = Paul Jaboulet  Plan de Dieu = 390,00Kr.

1 fl. Dessertvin: Brown Brothers Late Harvest 99,00Kr.

1 fl. Kransekagevin: Vietti Moscato d’Asti 149,00Kr.

 

I alt: 1097,00Kr. Vin til 8 personer sælges 975,00Kr.  121,00Kr. pr. person

 

JHvin/ Hovedgaden 19, 4270 Høng Telefon 60475818 email:info@jhvin.dk