Buffet, Catering, Mad ud af huset, Selskabslokaler Høng, Kalundborg, Slagelse

 

Julemenu 1

Marineret sild, karrysalat, æg og tomat.

Stegt fiskefilet med remoulade og citron.

Ferskrøget laks med dressing.

Mørbradbøf med flødesvampesauce.

Lun flæskesteg med lun rødkål og rødkål salat.

Hjemmelavet ris a la Mande med kirsebærsauce.

Brød og smør.

Pris pr person 200, (Ud af huset) min 10 personer.

Pris pr person 300,- (I huset) dog min 25 personer.

 

Julemenu 2.

Marineret sild, karrysild, æg og tomat.

Stegt fiskefilet med remoulade og citron.

Skaldyrsalat med melon vendt i let dressing.

Tarteletter med høns i asparges.

Hjemmelavet æbleflæsk.

Tyndstegsfilet med vintersalat og flødekartofler.

Lune frikadeller med rødkål.

Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce.

Brød og smør.

Pr pr person 240,- kr (Ud af huset ) min 10 personer.

Pris pr person 340,- kr ( I huset) dog min 25 personer.

 

Der kan tilkøbes ekstra retter:

20,- kr pr ret.

- Glaseret skinke med grønlangkål og sukkerbrunet kartofler.

- Andesteg med rødkål salat.

- Osteanretning med druer.

- Cheesekage på kiksebund med skovbærtop.