Rosenvængets Selskabslokaler | Buffet, catering, mad ud af huset, selskabslokaler Høng, Kalundborg & Slagelse

Julemenu

Julemenu 1

Marineret sild, karrysalat, æg og tomat.

Lun fiskefilet med grov remoulade og citron.

Røget laks med dilddressing.

Mørbradbøf med flødesvampesauce.

Lun flæskesteg med lun rødkål og rødkål salat.

Hjemmelavet ris a la Mande med kirsebærsauce.

Brød og smør.

Pris pr person 225, (Ud af huset) min 10 personer.

Pris pr person 350,- (I huset) dog min 25 personer.

 

Julemenu 2.

Marineret sild, karrysild, æg og tomat.

Lun fiskefilet med grov remoulade og citron.

Lakseroulade bagt med spinat fyldt med flødeost dertil syltet rødløg

Tarteletter med høns i asparges.(2 stk)

Hjemmelavet frikadeller m rødkål

Flæskesteg med rødkål/appelsin salat.

Tomme De Savoie brieost med syltet valnødder og kiks.

Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce.

Brød og smør.

Pr pr person 270,- kr (Ud af huset ) min 10 personer.

Pris pr person 400,- kr ( I huset) dog min 25 personer.

 

Der kan tilkøbes ekstra retter:

20,- kr pr ret.

  • Glaseret skinke med grønlangkål og sukkerbrunet kartofler.
  • Andesteg med rødkål salat.
  • Osteanretning med druer.