Rosenvængets Selskabslokaler | Buffet, catering, mad ud af huset, selskabslokaler Høng, Kalundborg & Slagelse

Mad ud af huset | Høng, Kalundborg & Slagelse

Den lette løsning

Overvejer I at bestille mad ude fra til jeres næste arrangement? Så er Rosenvængets Selskabslokaler den rigtige løsning. Med et bredt udvalg af retter i høj kvalitet, tilbyder vi madlavning til fordelagtige priser. Vi er fleksible i forhold til jeres ønsker, ligesom levering af maden altid sker rettidigt og lettilgængeligt.

Hos Rosenvængets Selskabslokaler er dialogen mellem os og jer vigtig. Når I bestiller mad, kan I forvente løsninger, der er skræddersyet til jeres arrangement. Vi pakker naturligvis maden forsvarligt og giver de nødvendige informationer, hvad angår både håndtering og tilberedning af retterne.

Vi leverer til enhver lejlighed, fra den hyggelige sammenkomst til det store bryllup og sørger for, at I ikke skal investere tid og kræfter i madlavningen. Dette giver jer de bedste forudsætninger for en god aften.

 

Et bredt udvalg

Hos Rosenvængets Selskabslokaler leverer vi mange forskellige menuer. Det er muligt at vælge mellem flere buffeter, sammensætte jeres egen menuer eller teste vores kokke med lækre ønsker. Al maden er lavet af professionelle kokke, og I kan forvente flotte anretninger, selv om I bestiller maden ude fra.

Grundlaget for en vellykket reception, sommerfest eller fødselsdag er meget ofte maden, og det er vores klare målsætning at indfri jeres og gæsternes forventninger. Hvad end I bestiller varmt eller koldt, stort eller småt, kan I trygt overlade madlavningen til Rosenvængets Selskabslokaler og bestille mad ud af huset eller catering. Overvejer I at holde festen ude af huset, har vi flotte, rummelige selskabslokaler til din rådighed.

 

Mad ud af huset i Høng, Kalundborg & Slagelse