Rosenvængets Selskabslokaler | Buffet, catering, mad ud af huset, selskabslokaler Høng, Kalundborg & Slagelse

HVORDAN VI HÅNDTERER COVID-19 HOS ROSENVÆNGETSSELSKABLOKALER

Sundheden og trygheden hos vores gæster og medarbejdere er vores første prioritet. For at sikre det har vi oprettet procedurer og rutiner relateret til COVID-19. Vi følger nøje med i udviklingen af COVID-19, og vi følger anbefalingerne og retningslinjerne fra sundhedsmyndigheder og handler i overensstemmelse hermed og tager alle nødvendige forholdsregler.

HVAD VI GØR FOR AT SKABE TRYGHED FOR GÆSTER OG MEDARBEJDERE:

Alle medarbejdere hos os har fået uddybende information om Coronavirus og instruktioner på baggrund af sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi følger disse retningslinjer og anbefalinger. Vi har klare procedurer for, hvordan vi agerer, hvis gæster eller personale oplever symptomer, så vi sikrer at virussen ikke spreder sig. 

HVORDAN GØR VI:

INGEN FYSISK KONTAKT - Det betyder ingen håndtryk, kindkys og knus.

GRUPPER PÅ MAX. 100 MENNESKER- Vi sikrer, at der ikke er mere end 100 personer samlet i lokalet


VASKER OG DESINFICERER HÆNDER - Vi vasker hænder ofte og bruger håndsprit - og henstiller til at vores gæster gør det samme.

Håndsprit dispensere er tilgængelige for gæster i alle lokaler.

RENE OVERFLADER - Vi rengør og desinficerer alle overflader flere gange om dagen, og er særligt opmærksomhed på de steder som mange berører.

VI TAGER ANSVAR
Vi følger udviklingen af Corona virus situationen løbende, og vi er klar til at tage yderligere og nødvendige handlinger. Vores medarbejdere er parate til at håndtere de situationer, der kan forekomme.

Sikkerhed er vores vigtigste prioritet, og vi tager alle nødvendige forholdsregler for, at vores gæster skal føle sig trygge, når de besøger os.